جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم
نماینده مجلس:

عوامل «کرسنت» به‌دنبال تغییر در مرزهای آبی بودند

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور، با بیان اینکه ابعاد فساد قرارداد کرسنت محدود به فساد اقتصادی نمی‌شود، گفت: در این قرارداد به بهانه یک معاهده نفتی و گازی، به دنبال جابجایی مرزهای آبی و حدود جزایر سه گانه‌ ما بودند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۲۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 18
کد خبر: ۱۱۸۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامه‌ اخیر 24 نفر از نمایندگان به رئیس قوه قضاییه در خصوص پرونده قرارداد گازی «کرسنت» و خطر محکومیت سنگین ایران در این پرونده، اظهار داشت: ما در این پرونده یک محکومیت سنگین از سوی دیوان داوری بین‌المللی داریم که نتیجه اقدامات صورت گرفته از سوی بیژن زنگنه و تیم وی در زمان عقد قرارداد و بعد از آن بوده است و خطر محکومیت‌های بعدی نیز وجود دارد.

وی افزود: جای تعجب است که وقتی متهمان خارجی این پرونده در دادگاه‌های اروپایی به دلیل فساد محکوم شده‌اند، چرا قوه قضاییه ما در رسیدگی به این پرونده اینقدر تعلل کرده و همچنان تعلل می‌کند؟!

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور تصریح کرد: در قرارداد گازی کرسنت فقط مفاسد مالی وجود ندارد و حتی ردپای مفاسد سیاسی و امنیتی نیز دیده می‌شود؛ با این توضیح که در این قرارداد به بهانه یک معاهده نفتی و گازی، به دنبال جابجایی مرزهای آبی و حدود جزایر سه گانه‌ ما بودند که هرچند جلوی آن گرفته شد، اما باید به پرونده افراد دخیل در این توطئه سیاسی و امنیتی نیز رسیدگی شود.

ابوترابی گفت: قوه قضاییه تا این لحظه، نه به نامه نمایندگان جواب داده و نه توضیح داده که پرونده به کجا رسیده و نه علت تأخیرهای صورت گرفته در رسیدگی به پرونده را اعلام کرده است.

* اگر قوه قضاییه اقدام قاطع نکند، محکومیت‌های بعدی در راه است

وی با بیان اینکه ابعاد فساد پرونده کرسنت بسیار پیچیده است، اظهار داشت: ما در گام اول محکوم شده‌ایم و پرونده خسارت عدم‌النفع آن هم علیه ما باز است و اگر دیر بجنبیم و قوه قضاییه ما اقدام قاطع نکند، محکومیت‌های بعدی نیز در راه است.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی، با بیان  اینکه زنگنه در دوره وزارت مجدد خود در دولت روحانی برخی متهمان محکوم شده کرسنت را مجدداً بر سر کار آورد، تصریح کرد: قوه قضاییه باید هرچه سریع‌تر با رسیدگی به پرونده متهمان فساد در قرارداد کرسنت، جلوی خسارت بیشتر به منافع ملی را بگیرد و به افکار عمومی هم اطلاع‌رسانی کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار